U bevindt zich hier:home/Over ons

Over zzperworden.info

ZZPerworden.info is een initiatief van Linked Freelancers, dienstverlener voor ZZP'ers. Wij spraken, bemiddelden, adviseerden en verwerkten de afgelopen jaren duizenden ZZP'ers. Ervaringsdeskundigen vanuit de praktijk dus!

Praktijkervaring

Overal op internet kun je informatie vinden over het zelfstandig ondernemerschap. Zzperworden.info gaat verder dan de wijsheden uit de boekjes en voegt waarde toe door informatie te vertalen naar de praktijk van de ZZP'er. Dit kunnen wij door onze eigen ervaring met het ZZP-schap en door ons 1-op-1 contact met ZZP'ers. Hierdoor weten wij als geen ander wat er speelt binnen de dagelijkse praktijk van de ZZP'er.

Deskundigen

Natuurlijk is een vinger aan de pols op wet- en regelgeving van belang. Hiertoe is een team van deskundigen verbonden aan Zzperworden.info. Hierdoor blijf je op de hoogte van de laatste regelingen en worden praktische uitspraken altijd getoetst aan de wettelijke kaders.

Perfecte combinatie

Door praktijkervaring met deskundige achtergrond te combineren is zzperworden.info een onmisbaar naslagwerk voor de (startende) zzp'er. Dit komt tot uiting in de ZZP Info pagina's, de Thema en Branche pagina's en het ZZP Blog. Daarnaast worden in de sectie ZZP Documenten gratis voorbeeldbrieven, sjablonen, checklists en naslagwerken ter beschikking gesteld.

ZZP Tips & Tricks

De beste ZZP tips in je mail!

* Geen zorgen, je mailadres is veilig bij ons. Door verzending ga je akkoord met ons Privacy Statement