Categorieën
Samenwerken

Thema partner worden

Ben je expert binnen je vakgebied? Heb je ervaring met- en kennis van een vaardigheid die onmisbaar is voor ZZP’ers? Geef je daar regelmatig lezingen over, verzorg je workshops en schrijf je daar online of offline veel over? Dan kun je wellicht een van onze thema-pagina’s voor je rekening nemen!

Wat wij van je verwachten

Je wordt redacteur van een specifiek thema en je hebt vervolgens (binnen onze richtlijnen) de vrije hand om deze te vullen met nuttige content, links naar andere pagina’s, nieuws, tools, whitepapers etcetera.

De basis van iedere thema-pagina wordt gevormd door bestaande artikels op www.zzperworden.info. Gelet op onze doelgroep zoeken wij in principe ZZP’ers of onafhankelijke platforms die expert op een bepaald thema-gebied zijn. Uiteraard moet je een vlotte en heldere schrijfstijl hebben en periodiek en langdurig kunnen bijdragen.

Momenteel zoeken wij voor de volgende thema’s een partner:

  • Acquisitie
  • Social Media
  • Netwerken
  • Online platforms

Mis je een thema of heb je een suggestie? Stuur ons dan een mail op info [at] zzperworden [punt] nl

Wat je terug krijgt

In ruil voor je bijdragen krijgt de betreffende thema-pagina een duidelijke vermelding van jouw persoon en/of bedrijf. Er zijn meerdere mogelijkheden voor backlinks en vermelding van je sociale profielen. Wanneer je voor meer dan 50% bijdraagt krijg je een eigen pagina met uitgebreid profiel en korting op advertentie-mogelijkheden.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Bekijk hier onze huidige thema-pagina’s >>>