Categorieën
Samenwerken

Adverteren

Richt u zich met uw produkten of diensten op (startende) ZZP’ers? Dan zijn er diverse mogelijkheden om te adverteren op ons platform!

ZZPerworden.info is een platform dat sinds 2012 actief is en maandelijks 1000-den (startende) ZZP’ers bereikt. Naast de uitgebreide info pagina’s zijn er diverse bloggers actief die eenmalig of periodiek een bijdrage leveren. Daarnaast zijn er thema-pagina’s die een specifiek onderwerp behandelen en meer de diepte in gaan. Tevens is er een groeiend aantal branche-pagina’s met branche specifieke informatie.

Banner advertenties

Het is mogelijk om voor aantrekkelijke tarieven te adverteren middels een banner in de rechterkolom (335×280). Dit kan op de complete website of op specifieke pagina’s, volgens onderstaande tabel:

 Pagina   Kosten vast p. mnd *   Kosten roulerend p. mnd ** 
 Home pagina  € 20 € 15
 1 info pagina € 10 € 5
 Alle info pagina’s  € 15 € 10
 1 thema-pagina € 7,50 € 5
 Alle thema pagina’s € 10 € 7,50
 1 branche pagina € 7,50 € 7,50
 Alle branche pagina’s € 10 € 5
 Complete site € 40 € 30

* Uw advertentie krijgt een vaste positie in de rechterkolom
** Uw advertentie rouleert met andere advertenties

nb: alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief ontwerp/ opmaakkosten voor een eventuele banner. Minimale plaatsingstijd is 3 maanden, betaling dient vooraf te geschieden.

Advertorial

Het is mogelijk om een advertorial te plaatsen in een van onze ZZP categorieën. In een advertorial kunt u nuttige informatie delen over een ZZP onderwerp en kunt u de verbinding leggen naar uw product of dienst. Daarnaast kunt u de advertorial besluiten met een korte advertentietekst over uw product of dienst.

Uw advertorial krijgt 1 maand lang de status ‘Uitgelicht artikel’ en verschijnt daarmee roulerend op de home-pagina. Daarnaast wordt deze regelmatig getweet (+ 2.000 volgers) en via onze nieuwsbrief (+ 2000 lezers) gepromoot. Na deze maand blijft uw advertorial in de betreffende categorie behouden.

Voorwaarden voor een advertorial:

  • Deze mag maximaal uit 500 woorden bestaan;
  • Er zijn maximaal 3 follow-links naar uw website toegestaan;
  • Wij behouden ons het recht voor teksten (in overleg) te redigeren;
  • Plaatsingsdatum van uw advertorial wordt door ons bepaald;
  • Er wordt duidelijk vermeld dat uw bijdrage een advertorial betreft;
  • Het is niet toegestaan uw logo te plaatsen, wel een eigen afbeelding boven de advertorial

De prijs van een advertorial bedraagt € 275 ex BTW indien u zelf de tekst aanlevert. Voor een kleine meerprijs kunnen wij eventueel de tekst verzorgen.

Meer weten over onze advertentie mogelijkheden? Of wilt u een andere positie of banner formaat? Neem dan contact met ons op.