Categorieën
Samenwerken

Adverteren

Richt u zich met uw produkten of diensten op (startende) ZZP’ers? Dan zijn er diverse mogelijkheden om te adverteren op ons platform!

ZZPerworden.info is een platform dat sinds 2012 actief is en maandelijks 1000-den (startende) ZZP’ers bereikt. Naast de uitgebreide info pagina’s zijn er diverse bloggers actief die eenmalig of periodiek een bijdrage leveren. Daarnaast zijn er thema-pagina’s die een specifiek onderwerp behandelen en meer de diepte in gaan. Tevens is er een groeiend aantal branche-pagina’s met branche specifieke informatie.

Advertorial

Het is mogelijk om een advertorial te plaatsen in een van onze ZZP categorieën. In een advertorial kunt u nuttige informatie delen over een ZZP onderwerp en kunt u de verbinding leggen naar uw product of dienst. Daarnaast kunt u de advertorial besluiten met een korte advertentietekst over uw product of dienst.

Voorwaarden voor een advertorial:

  • Deze mag maximaal uit 750 woorden bestaan;
  • Er zijn maximaal 2 links naar uw website toegestaan;
  • Wij behouden ons het recht voor teksten (in overleg) te redigeren;
  • Plaatsingsdatum van uw advertorial wordt door ons bepaald;
  • Er wordt duidelijk vermeld dat uw bijdrage een advertorial betreft;
  • Het is niet toegestaan uw logo te plaatsen, wel een eigen afbeelding boven de advertorial

De prijs van een advertorial bedraagt € 300 ex BTW.

Reviews, beoordelingen en interviews

Het is mogelijk uw product of dienst te laten beoordelen door ons en de uitslag in een artikelvorm te laten opnemen op onze website. Ook kunnen we een artikel plaatsen in een interview vorm. Prijzen hiervoor zijn op maat beschikbaar, afhankelijk van uw wensen.

Meer weten over onze advertentie mogelijkheden? Of heeft u andere wensen om uw boodschap aan onze lezers te richten? Neem dan contact met ons op.