Categorieën
ZZP shop

Financiën voor zzp’ers

Financiën voor ZZP’ers

Hoe je een financieel gezond bedrijf runt

cover boek financien zzpers 225x335Prijs: € 24,99

Zelfstandige ondernemers krijgen te maken met de boekhouding, belastingen, verzekeringen, exploitatiebegrotingen en andere financiële zaken. Zaken waar ze meestal niet echt warm voor lopen. Ze richten zich liever op hun onderneming en laten de financiën graag over aan hun boekhouder.

Om een gezond bedrijf te runnen hoef je inderdaad geen financieel expert te zijn. Maar je moet wel de grote lijnen snappen. Zodat je de juiste vragen weet te stellen, kunt ingrijpen als het mis dreigt te gaan, een volwaardige gesprekspartner van de bank bent, financiële risico’s kunt inschatten en in belangrijke beslissingen ook het financiële aspect weet mee te nemen.

Dit boek geeft op een toegankelijke en praktische wijze inzicht in alles wat je als ondernemer moet weten om je bedrijf financieel gezond te maken én houden.

Een volledig herziene editie van de bestseller ‘Financiën voor zzp’ers’ Een toegankelijk en praktisch boek over wat je als ondernemer moet weten om je bedrijf financieel gezond te maken én houden

Koop bij bol.com