Categorieën
Oriëntatie

Eigen baas

Eigen baas word je snel en gemakkelijk met behulp van de website ‘ZZP’er worden’. Hier vind je alle informatie en adviezen die je nodig hebt om succesvol van start te gaan als zelfstandig ondernemer.

Een steuntje in de rug
Eigen baas zijn biedt veel vrijheid maar brengt ook veel verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Wij helpen je graag op weg en begeleiden je aan de hand van een overzichtelijk stappenplan succesvol door de opstartfase van je eigen bedrijf heen. Ook wanneer je bedrijf al aardig loopt is onze informatie bijzonder waardevol en bieden wij je een steuntje in de rug. Wij behandelen onderwerpen als:

   • Het uitvoeren van administratieve verplichtingen: zelf doen of uitbesteden?
   • Het in kaart brengen van klanten en klantenbenadering
   • Het aanschaffen van bedrijfsmiddelen
   • De uitvoering en afhandeling van een opdracht


Meer informatie

Door praktijkervaring met deskundige achtergrond te combineren is zzperworden.info een onmisbaar naslagwerk voor de (startende) zzp’er. Dit komt tot uiting in ons stappenplan voor de beginnende ZZP’er, het onderdeel ‘ZZP Praktisch‘ waar je antwoord vindt op praktische vragen en in het uitgebreide onderdeel ‘ZZP Documenten‘ waar gratis voorbeeldbrieven, sjablonen, checklists en naslagwerken ter beschikking worden gesteld. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld je direct aan voor onze nieuwsbrief.