Categorieën
Reviews

Plan eenvoudig je afspraak, training of coaching sessie

Herkenbaar voor veel ZZP’ers: je probeert een afspraak in te plannen met een prospect of klant. Voor een kennismakingsgesprek, een adviesgesprek of een coachingsessie.

Na veelvuldig mailen en het over en weer checken van de agenda’s kom je eindelijk tot een datum en tijdstip. Met behulp van afsprakenplatform Plannen.nl regel je dit voortaan eenvoudig en professioneel.

Plannen.nl: eenvoudig een afspraak maken

Veel ZZP’ers werken in de zakelijke dienstverlening en hebben verschillende contactmomenten met hun klanten of prospects. Dit contact vindt steeds meer online plaats, via een telefoongesprek of video-call. Heel efficiënt met de mogelijkheid om veel afspraken op een dag te plannen. Dit geeft echter veel gedoe met agenda’s afstemmen om uiteindelijk tot een voor beiden geschikte dag en tijdstip te komen.

Met de planningstool van plannen.nl kun je online een agenda aanmaken die je op je eigen website plaatst. Wij hebben deze superhandige tool uitgebreid voor je getest!

Directe toegang tot je agenda

Met het afsprakenplatform van Plannen.nl kun je je klanten eenvoudig en automatisch een afspraak laten inplannen. Op door jou gewenste dagen, dagdelen en met vooraf bepaalde afspraakduur. Geen eindeloos afstemmen meer maar direct een geschikt afspraakmoment. De agenda is eventueel te koppelen met je Google of Apple agenda.

De agendamodule kun je integreren op je eigen website of je gebruikt een link naar je eigen afsprakenpagina.

Automatische communicatie over de afspraak

Wanneer je klant een afspraak maakt via je online agenda dan wordt deze automatisch per email bevestigd aan jou en je klant. De inhoud van de mail kun je volledig naar wens aanpassen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een herinnering te sturen (bv 1 dag voor de afspraak), zowel per mail als per SMS.

Geschikt voor tal van branches

Doordat de planningstool volledig is aan te passen naar de eigen werksituatie zijn er oneindig veel mogelijkheden voor branches en afspraaksoorten. Zo kunnen er meerdere afspraken op 1 tijdstip gemaakt worden, kunnen er medewerkers worden gekozen en categorieen met verschillende diensten worden gedefinieerd. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld ook kappers, trainers, horeca en schoonheidsspecialisten hun afspraken plannen met keuze uit af te nemen diensten en medewerkers die een behandeling uitvoeren.

Geavanceerde opties

Naast bovenstaande mogelijkheden kun je met Plannen.nl ook klantgegevens vastleggen met bijhorende afspraakhistorie, betalingen ontvangen en vragen om een review/ beoordeling. Daarnaast zijn er speciale modules die het vastleggen van deelnemers aan evenementen en trainingen op maat faciliteren.

Abonnement en Kosten

Er is een gratis versie met credits om 10 afspraken per maand te maken en een betaalde versie voor € 15 per maand (bij betaling op jaarbasis krijg je 10% korting). Met de betaalde versie kun je een onbeperkt aantal afspraken plannen. Voor een aantal extra opties betaal je daarnaast een klein bedrag extra.