Categorieën
Bedankpagina's en Downloadpagina's

Voorbeeld offerte

Maak het jezelf gemakkelijk als beginnend ZZP’er en maak gebruik van de gratis voorbeeld offerte die je vindt op de site voor de startende ondernemer: ZZP’er worden.nl. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt bij het opzetten van je eigen bedrijf.

 

Bespaar jezelf als ZZPer tijd en geld

Metgratis documentengerangschikt per aandachtsgebied binnen je bedrijf vind je bij ons alles wat je zoekt: van een voorbeeldofferte en factuursjablonen tot debiteurenbeheer en achtergrondinformatie over succesvol netwerken, bespaar jezelf tijd en geld en download ze direct. Mis je een document? Laat het ons weten. Wij vullen de informatie als nog aan op onze site.

 

Meer informatie

Door praktijkervaring met deskundige achtergrond te combineren is zzperworden.info een onmisbaar naslagwerk voor de (startende) zzp’er. Dit komt tot uiting in ons stappenplan voor de beginnende ZZP’er, het onderdeel ‘ZZP Praktisch‘ waar je antwoord vindt op praktische vragen en in het uitgebreide onderdeel ‘ZZP Documenten‘ waar gratis voorbeeldbrieven, sjablonen, checklists en naslagwerken ter beschikking worden gesteld. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws op ZZP gebied.