Categorieën
Administratie

VAR verklaring aanvragen

Een VAR verklaring aanvragen doe je snel en gemakkelijk met behulp van ZZP’er worden.nl: de site voor de startende ondernemer! Met een scala aan verschillende soorten gratis documenten, naslagwerks en factuursjablonen helpen we je op weg binnen de ZZP wereld.

 

Je vindt het bij ons allemaal

Het beginnen van een eigen bedrijf is een hele stap. Er komt niet alleen moed bij kijken maar ook een hoop regelwerk. Veel mensen weten niet waar te beginnen. ZZP’er worden.info helpt je hier graag bij. Van voorbeeldbrieven voor het binnen halen van klanten, tips op het gebied van debiteurenbeheer tot achtergrondinformatie over het schrijven van een ondernemersplan en een VAR verklaring aanvragen: je vindt het bij ons allemaal.

 

Meer informatie

Door praktijkervaring met deskundige achtergrond te combineren is zzperworden.info een onmisbaar naslagwerk voor de (startende) zzp’er. Dit komt tot uiting in ons stappenplan voor de beginnende ZZP’er, het onderdeel ‘ZZP Praktisch‘ waar je antwoord vindt op praktische vragen en in het uitgebreide onderdeel ‘ZZP Documenten‘ waar gratis voorbeeldbrieven, sjablonen, checklists en naslagwerken ter beschikking worden gesteld. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld je direct aan voor onze nieuwsbrief.